Bardalades

Bloc 100% subvencionat.

dijous, 26 de maig de 2016

Treballeu i sigueu feliços (II)

Estudia. Però estudia allò que et serveixi per treballar. Treballa d'una feina de veritat. Troba temps per estudiar i tenir la feina que els altres no tindran. Estudia i treu millors notes que els altres. Els altres tindran la teva feina si no estudies i treus millors notes que ells. Dedica't a treballar i estudiar perquè has d'aconseguir-te un futur per tu. Tot per tu. Tota una feina, uns estudis i una vida on puguis fer tot el que vulguis mentre no treballes, mentre no estudies, mentre dura el teu temps lliure, temps que hauries d'aprofitar per estudiar i treballar.

No qüestionis. No preguntis. No negativitzis la situació. Qüestiona el que sigui qüestionable i pregunta només el que es pugui respondre sense alterar l'ordre natural de la vida. La ràbia pel futbol i per treure una nota pitjor que la del company. La derrota en la derrota és una victòria d'aquesta mateixa derrota, una més de la més gran fallida de la teva Història. Segueix els punts i no te'n surtis, surt-en quan t'ho diguin i abaixa el cap i vesteix elegant i presumeix de vida, tens la vida que vols perquè vols el que has de voler.

La teva felicitat és la teva feina. Si surts de la feina no ets feliç. Tot el que destorbi el petit ordre entre el que fa tothom i s'ha de fer i el que funciona trenca la teva felicitat.

Un grup de gent ocupava un espai buit i el van omplir d'infelicitat, de petites escletxes de coses que no entens ni en tens ganes perquè encara que han tingut més oportunitats que tu per ser feliços s'entesten a no ser-ho. Però ara enviaran uns homes armats a demanar-los que tornin a ser feliços. Treballeu i sigueu feliços.