Bardalades

Bloc 100% subvencionat.

divendres, 16 de març de 2012

Cartró color merda

això és tan típic a Sant Cugat com ho pot ser un senglar.

Hi ha un poblet als peus de Collserola, ben net, ben arreglat. Pots trobar de tot, de tot de tot de tooooooot! Tot el que vulguis i més. Tot és tan bonic, tan maco. Els gossos de la mida de cavalls monstruosos fan caca a les voreres i ÉS TAAAAN MACO... Tot funciona de meravella. La gent no es queixa de res, a les 11 tothom és al llit, els bars fan olor a pixum i és que sembla que siguem a Barcelona!! Fins i tot la policia municipal ET DEIXA FER EL QUE ET DONI LA PUTA GANA!!!!

És fantàstic. El fàstic NO és un concepte santcugatent. La cutror NO és una qualitat santcugatenca. I és que tot va com ha d'anar: els rics a dalt, els pobres a un barri de merda i la classe mitja amb l'aigua al coll intentant aparentar que tot és tan convergent com hauria de ser! HAhahhahahaAHAHAHAHahahaAAHAH! Tot va de meravella.

En aquest baluard de la dolçor romàntica de l'idealisme burgès com a reducte del ser poma més pulcre i de tons més asèptics que el cul d'un nen recent rentat i amb pols de talc tot és bé. PERÒ ÉS TOT MENTIDA JODERPUTAMERDACONYHÒSTIA, que l'altre dia em van estafar amb un puto tros de pastís de xocolata que era més un tros de cartró color merda amb gust a argentina sense pits intentant semblar atractiva amb la seva puta verbositat. Pel mòdic preu de dos euros el gram. Aneu a cagar amb la vostra merda de PUTINS, que només voleu pillar cacho amb tàctiques de jamelga, amb aquestes putes botes de xarol GARRULES, que sou unes garrules, xarnegasses, subnormals. Ui sí, sushi al Vallès. Envoltats de senglars i intenteu aparentar modernor menjant muffins comentant la darrera jugada del Barça quan podríeu estar potant a una cuneta en aquest mateix moment d'esquenes al projector del bar on us venen una cervesa d'importació tope fina i uns cacahuets pel mòdic preu de 8€, retardats.

aquesta merda costa sis euros, i el croissant sap a mico mort

I és que Sant Cugat és una puta vila on quatre gats intenten ser part de la terra que els envolta mentre els 50 60 70.000 restants s'esforcen en crear una ciutat dormitori on el teu ajuntament et tracti amb el mateix menyspreu que el de Barcelona, que les escoles siguin més elitistes que la puta estafa del Sant Ignasi de Sarrià (escola que mereix tot el meu odi i menyspreu, igual que la resta de Catalunya si fóssim un país normal), i que el nostre motiu per viure-hi sigui que a les deu de la nit no hi hagi cap ésser bíped que molesti les fronteres de les nostres cases amb piscina.

Doncs em cago en la vostra puta mare i la vostra descendència. Ara mateix us estic imaginant destrossant-vos el crani a ritme de quatre gralleres borratxes fins al cul de mistel·la. I quan acabin trallaran al càdaver de la vostra família mentre esbudello els vostres gossos que adoben els carres del meu poble amb el millor pinso d'Europa. I tranquils, que incendiarem la vostra casa, i del solar que en quedi farem un hort, on hi plantarem la millor vinya de la comarca, amb un racó per dormideres a l'alçada del vostre menjador.

Que us follin, merda.

2 comentaris:

Colotordoc ha dit...

A veces te leo y no te sigo...En cuanto a la comida, no puedo con eso. Para mi una buena visita se completa con una buena comida...sino no vale.

Saludos

Nacho Ferrer ha dit...

Buenas Manuel!

Este es de los de leer sin obtener nada más a cambio que un poco de odio social sin argumentos. Nada, que el otro dia paseando por mi pueblecito de Collserola era tarde y había un horno de estos nuevos y pijos que tan de moda estan en las ciudades-dormitorio de clase alta como mi pueblo, a 3 minutos de Barcelona por un peaje de 4€. Entré en el horno y me vendieron un supuesto brownie insípido muy bien maquillado a dos euros un dedo de chocolate. Excesivo. Y de ahí toda la bilis contra la sociedad que inunda las calles de mi "vila", haciendola cada vez con menos vida...