Bardalades

Bloc 100% subvencionat.

dimarts, 20 de desembre de 2011

Entrada per omplir

Bon dia estimats amics de les ones internètiques.

No sé perquè em dirigeixo a un públic potencial si a la pàgina de visites només hi surten les meves, però tant m'és. No sé si s'haureu fixat que a la part dreta d'aquest bloghk hi apareix un comptador d'entrades/postsst/articles que té comptats tots els posts que he fet des que vaig, i la veritat és que em sorprenc a mi mateix porquememolomucho en veure que he aconseguit mantenir a 12 el nombre d'entrades per any. Doncs bé, ara mateix, quan escric aquestes ratlles, només n'hi ha 10, però ara quan el llegiu n'hi ha 11, i això em complica l'existència, el que vol dir que des d'avui que estic escrivint això fins al 31 de desembre, he de publicar una altra entrada perquè si no el món explota.


Així que he decidit fer aquesta entrada. Per fer. I prou. No hi ha més misteri. El que és, no hi ha més. Una història més a l'aburrida pàgina del res. El res. El RANDOM.

Buenu. Ja està.

Ara, ja que hi som... podríem tocar un tema. Un qualsevol. Aleatori. D'ara, actual, o no. O no fer-ho. Va, a cara o creu. Cara, sí; Creu, també. I suuuuuuuuurt......CREU! TOMA YA! HAhaha,..a....hah.

Doncs parlarem, parlarem....pralarem...pralemar....


Sí senyors! Perquè si no érem prou subnormals la fornada d'ESO ENCARA HO SEREM MÉS!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA i ha.

El molt honorable president RAGOY ha tret aquesta proposta d'entre les moltes altres que hi havia a la seva carpeta de "Cosas que quería decir pero en clase me pegaban", és a dir, el seu TOT.
Des de Catalunya, on tot es veu amb perspectiva anal, ho aprovem. Sí, senyor RAHOY, li aprovem la mesura. Gilipollada tal ens valdrà per riure d'aquí a 3 o 4 anys quan surti la primera fornada de batxillers de 3 anys, doblement subnormals, doblement ensinistrats. Ensinistrats per ser aliens a tot el que ens envolta. Aliens a vostè, senyor RACHOY. A la política que vostès diuen que s'ha de regenerar.

Poden anar a prendre per cul.

1 comentari:

Colotordoc ha dit...

Bueno ya tienes doce entradas ;D
y cuantos comentarios?

Feliz Navidad Naxo, de todas maneras llegara la felicitación por facebook