Bardalades

Bloc 100% subvencionat.

dimarts, 28 d’abril de 2009

Pinya per als del "Qué!"


Tot i ser un tema greu, això de la grip porcona em sembla el nou boom mediàtic per als diaris sensacionalistes. Passant per alt l'errada tècnica de La Vanguardia (al número de dilluns 27 d'abril, a la pàgina 23, secció Tendencias, hi ha una explicació del virus H1A1 just a sobre d'un anunci d'una agència de viatges que organitza un creuer per Mèxic), tot i que mereixedora d'una pinya petiteta, con la de pi negre, vull donar la primera pinya als meus amics "indeseables" del diari "Qué!", i és que la cosa no falla: va ser sortir la notícia i va sorgir el titular ridícul: "Ya no habrá longaniza". Felicitats als redactors. Els recordo que hi ha una cosa que, per poc efectiva, es diu ESO, i que tot i no ser un métode brillant, t'ensenyen a explicar BÉ les coses. Jo crec que l'haurien de demanar encara que fós per fer els cafès. La cabra té la gràcia d'enviar-li una bona pinyada!

2 comentaris:

Manuel ha dit...

Naxo: S'ha exagerat sobre la grip actual. Però que remei. I som part de la comparsa. Se li va donar el nom de porcona, però ni tan sols el porc té la culpa de l'assumpte .... Ja veurem com acaba tot això. Salut

Antonio González ha dit...

Hola Nacho...
Perdona que no escriba en catalán, pero no sé =( (aunque con lo que una vez me explicaste le entiendo a lo que escribes).
Estuve revisando tu blog y me ha gustado mucho. Seguiré tu blog con atención.
Gracias por dedicarle unas palabras a la "gripe de puerco" (como le decimos en México) a la que se le ha dado una difusión impresionante (el 90% de las noticias son de ella).
Un abrazo y muy buen blog,
Antonio González Acosta